Sajtóképen a One Mini 2

A tavalyi receptet követve a HTC a One idei, M8 nevű kiadásából is készít egy kompaktabb változatot, mely elődjénél valamivel visszafogottabb műszaki paraméterekkel érkezik, de továbbra is viszonylag erős ajánlatnak tűnik. A számos korábbi készülék adatlapját és formatervét megszellőztető @evlekas nemrég a One Mini 2 állítólagos sajtóképét is napvilágra hozta, mely a másodlagos hátoldali kamera hiányától eltekintve a csúcsmodell tökéletes másolata. A két UltraPixel kamera helyét a pletykák szerint egyetlen 13 megapixeles szenzor veszi át, mely a tajvani vállalat új kameraszoftverének extra szolgáltatásait ugyan nem tudja kihasználni, de több mint háromszoros felbontású állóképek rögzítésére lesz képes, igaz, ezúttal csak egy szimpla LED villanó társaságában.


[+]

A készülék más téren is kellően erős ajánlatnak tűnik, hiszen a beszállítók által kiszivárogtatott információk szerint a készülék 4,5 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos megjelenítővel érkezik, mely alatt és felett ezúttal is sztereó hangszórópár kapott helyett. Az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszerrel érkező One Mini 2 nyers erő terén alaposan elmarad majd a nagyobbik készüléktől, hiszen a fémes burkolat alá várhatóan Snapdragon 400 processzor kerül 2 GB RAM és 16 GB belső memória társaságában. A HTC nyár derekán debütáló készülékének további érdekessége az 5 megapixeles előlapi kamera jelenléte lehet, mely egyre gyakrabban fordul elő a feltörekvő ázsiai gyártók megoldásaiban is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Fotón a One Mini 2

    A sajtóképek után egy kémfotón is felbukkant a HTC idei csúcsmodelljének kompaktabb változata.

  • Bemutatkozott a One mini 2

    Snapdragon 400 processzorral és 4,5 hüvelykes HD kijelzővel érkezik a HTC csúcsmodelljének kompaktabb kiadása.

  • One mini 2 – 470 eurótól?

    Az eredeti modellnél száz euróval olcsóbban startolhat a HTC alaposan visszametszett minije.

  • Készül a One M8 „Prime”

    Fürgébb processzorral, több operatív memóriával és QHD megjelenítővel szerelt csúcsmodell készül a HTC boszorkánykonyhájában.

Előzmények

Hirdetés