Samsung E250-nel a vízilabda VB-re

Nem sokkal azután, hogy Kemény Dénes nyilvánosságra hozta, kik kerültek a válogatott keretbe és utazhatnak a melbourne-i úszó és vízilabda világbajnokságra, a Samsung Mobil Üzletága 20db E250-es telefont adott a csapatnak.

Seung Ku Lee, a Samsung Electronics ügyvezetője, illetve Kunos Balázs üzletágvezető a margitszigeti Thermál Hotelben adta át a készülékeket Benedek Tibornak és Kásás Tamásnak kapitányuk jelenlétében. A támogatással a Samsung azt szeretné biztosítani, hogy a játékosok nyugodtan készülhessenek a meccsre, ne zavarja őket senki az edzések ill pihenők alatt, éppen ezért a telefonszámokat csak a közeli hozzátartozók tudhatják majd.

Az ultravékony Samsung E250 slider telefon már kapható a magyar piacon mindhárom szolgáltatónál illetve kártyafüggetlenül is. Az E250 65 ezer színű kijelzővel, fm rádióval, mp3 lejátszóval és VGA kamerával felszerelt mobil, ráadásul a memóriája is bővíthető, így Benedekék kedvenc zenéiket is nyugodtan magukkal vihetik és a kispadon ülő fiúk megörökíthetik a legszebb gólokat.

Kunos Balázs megkérte Keményt, ne felejtsék el felvenni az E250-nel a vb végén azt a pillanatot, amikor az edző is a vízbe ugrik ruhástól, ahogy az megszokott a szövetségi kapitánytól minden megnyert döntő után.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés