Sarokba állították a noccsot a Samsung 5G-s mobilján

Miközben záporoznak a Galaxy S10 generáció pletykái és nem hivatalos renderképei, legutóbb dupla előlapi kamerának kivájt hellyel a kijelző jobb felső sarkánál, a Samsung maga is a következő év nyílt előkészületeit végzi.


(forrás: Chris Velazco) [+]

Az ötödik generációs mobilhálózatok és az azt támogató telefonok jövőre robbanthatnak be igazán a stagnáló piacra, persze lehet, hogy 2019 végül az összehajtható készülékekről lesz emlékezetes. A Samsung mindenesetre tegnap demonstrálta, mennyire folyamatos a videohívás 5G hálózaton, a videó közelről viszont nem mutatta meg az ehhez használt prototípust, amit az újságíróknak sikerült lencsevégre kapni.

Ez az első (persze semmiféleképpen sem hivatalos) noccsos Galaxy, amely szokatlan módon a szenzorszigetet nem középen, hanem jobbra helyezte el. A készülék úgy néz ki, mintha a Galaxy Note9-re egyszerűen ráaggattak volna egy szenzorszigetet, ennél az S10 biztosan előnyösebb küllemmel érkezik. Más kérdés, hogy a jobbra elhelyezett, kijelzőbe lógó modul logikája összecseng az S10+ renderek elegánsabb kamerakivágásával, tehát egyre esélyesebb, hogy arrafelé fog a gyártó az Infinity O panelbe belenyesni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés