Snapdragon 660-nal érkezhet a Honor 8X

A Huawei egy ideje saját rendszerchipjeit preferálja okostelefonjaiban – legalábbis azokban, amelyek ársávjában akad saját tervezésű HiSilicon lapka. A legfrissebb középkategóriás fejlesztés a Kirin 710, ám a úgy tűnik, a Honor 7X folytatása nem ezt, hanem a nyolcmagos Snapdragon 660-at veti majd be, derül ki egy weibós képernyőképből.


(forrás: Weibo) [+]

Az ARE-AL00 kódnéven futó készülék létét egyébként maga a Honor is megerősítette, a 8X titulust megemlítve, ám ennél többet nem árult el, úgyhogy a soron következő információk egyike sem hivatalos. A képernyőkép 4 GB RAM-ról, 1080 x 2244 pixeles panelről, 16 + 2 megapixeles hátlapi kameramodulról és 8 megapixeles előlapi fényképezőről árulkodik. A lenti képen pedig állítólag maga a Honor 8X pillantható meg, a ősz slágerének ígérkező, parányira zsugorodott szenzorszigettel.


(forrás: NDTV) [+]

A hiányzó paramétereket a TENAA pótolhatja, és itt vesz a történet érdekes fordulatot: a Kínai Hírközlési Hatóság nem kisebb, mint 7,12"-es képátlót mért, 177,57 x 86,23 x 8,13 milliméteres és 210 grammos házban, azaz a 8X (vagy legalábbis egy meghízott variációja) táblagépes méreteket súrolhat. Ehhez jól passzolhat a 4900 mAh-s telep. A 8X pontos megjelenése még nem ismert, előlapi formája mindenesetre előrevetítheti az őszre várt Mate 20 család küllemét.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 7X - megismersz?

    A Honor felső középkategóriás duplakamerásának megjelenése már igazodik a trendekhez, fejlettebb hardvert és magasabb felbontású kamerát kapott, minden egyéb a megszokott rendben és minőségben történik.

Hirdetés