Snapdragon 820 kerül a „OnePlus 3" belsejébe?

Idén két új OnePlus mutatkozott be, a OnePlus 2 névre hallgató csúcsphablet és egy kisebb, olcsóbb készülék, a OnePlus X. Mindkét eszköz elég jól sikerült, utóbbiról nemsokára érkezik a tesztünk, de az utódokról már most kezdenek letykálni, a „OnePlus 3" került most szóba, a lenti fotón a gyártóra jellemző formavilág jelent meg, de a hátlap nem a jól megszokott Sandstone-nak tűnik, hanem annál jóval fényesebb anyag. Nem csak az anyaghasználat változhat, az előlapra kerülhet a hangszóró, aminek nagyon sokan örülhetnek, az viszont meglepő, hogy home gomb és ujjlenyomat-olvasó sehol nem látszik.

Snapdragon 820 kerül a „OnePlus 3
[+]

A burkolata alá Qualcomm Snapdragon 820 kerülhet, ez nem is meglepő, a jövő évi csúcskészülékek közül valószínűleg elég sok tudhatja majd magáénak ezt a rendszerchipet. Ha minden igaz, akkor a kijelző maradhat Full HD felbontású, a gyártó jó eséllyel nem érzi úgy, hogy a jelenlegi hardveres és akkumulátoros adottságok mellett szükség lenne a QHD-ra. Természetesen egyáltalán nem biztos, hogy tényleg így néz majd ki a következő OnePlus csúcsphablet, mindenesetre érdekes kérdéseket vet fel ez a két kép.

Azóta történt

Előzmények

  • Meghívó nélkül rendelhető a OnePlus 2

    A OnePlus idei éve nem sikerült rosszul, letettek két remek telefont az asztalra, a nagyobbik modell esetén pedig már be is rekesztik a meghívásos rendszert.

  • OnePlus 2 - határozott mondanivaló

    A kínai cégnél úgy gondolják, hogy egy "flagship killer" okostelefont gyártottak. A felszereltség fényében ez tényleg igaz lehet, hiszen papíron szinte minden tud a mobil, de a teljesítmény és az árazás is ilyen jó?

  • Megindult a OnePlus 2 értékesítése

    A hivatalos csatornákon keresztül mától érhető el az új OnePlus csúcskészülék, azonban a kiszállítás több napot igénybe vehet, és nem mindenki jut majd a készülékhez az első készletből.

Hirdetés