Számos Motorola készülékre jön az Android Lollipop

Luciano Carvalho, a Motorola szoftverfejlesztő mérnöke olyan bejelentettést tett ma, miszernt az Android 5.0 frissítés "nagy hamar" megérkezik majd számos készülékre. Hogy ez pontosan milyen sorrendben érinti az amerikaiak telefonjait, azt még egyelőre nem lehet tudni.

Android 5.0 Motorola készülékekre

A Lollipop update már régóta beteljesületlen ígéretnek számít a legtöbb, szinte Nexus érzést keltő Motorola telefonok tulajdonosainak, akik eddig még nem igazán láthattak lényeges előrelépést az ügyben. Habár a felület lényegében módosítatlanul marad, a vállalat szerint hosszadalmas procedúra átülteni a nyalókás rendszert, hiszen számos hibajavítást kell végezni. A türelem mindenesetre most Android 5.0-t teremt majd egy rakás eszközre, a Moto X, a DROID, a Moto G, a Moto E valamennyi variánsa élvezheti majd az új szoftverben rejlő lehetőségeket.

Előzmények

  • Motorola Moto 360 - a kör négyszögesítése

    Kipróbáltuk a Moto 360-at, melyet a legjobb okosóraként tartanak számon. Ez azonban az Android Wear platform fiatalsága miatt nem jelent sokat, a Motorola újdonságának van miben fejlődnie.

  • Motorola Moto G (2014) Dual SIM - duplán kijár neki

    Az amerikai gyártó második generációs, középkategóriába szánt készüléket két SIM-et kezel, dupla előlapi hangszóróval rendelkezik, és hardveresen is helytáll.

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

Hirdetés