Szeptember 10-én jönnek az új iPhone-ok

Nem meglepő módon Cupertinóban, a Steve Jobs Theater falai közt rendezik meg a következő nagy Apple-eseményt.

Idén harmadik, és valószínűleg utolsó nagyobb Apple bejelentése történik meg szeptember 10-én, tehát nagyjából pont egy évvel a tavalyi után. Ahogy az lenni szokott, most az iPhone-okon a sor, az esemény színes Apple logója pedig a régebbi felhasználókból biztosan nosztalgikus élményt vált ki. A délelőtt 10-kor kezdődő rendezvény nálunk 19 órára várható, és persze idén is lehet nézni az élő közvetítést, elsődlegesen a gyártó honlapján keresztül.

Ilyennek várják az új generációt, sorrendben: XS-utód, XR-utód, XS Max-utód
Ilyennek várják az új generációt, sorrendben: XS-utód, XR-utód, XS Max-utód [+]

Az eddigi feltételezések alapján az XS, XS Max és XR változat is kap egy-egy utódot, a Pro-széria három hátlapi kamerát kaphat, az olcsóbb változat esetén pedig kettővel lehet számolni. Volt szó 120 fps sebességű lassított videókról az előlapon, nagyobb látószögű Face ID arcfeloldásról, illetve a vezeték nélküli töltést fordított lehetőségéről, főleg AirPods-tokokra kihegyezve.


[+]

Méretek szempontjából nem várunk drasztikus változást, és hiába váltott korábban Type-C-re az iPad, az új iPhone-ok esetén továbbra is maradhat a Lightning felület. A 3D Touch helyére egyszerűbb Haptic touch várható. Az Apple A13 rendszerchip szinte garantált, viszont ennek konkrét hardveres komponenseiről és erejéről még nem tudunk, az viszont valószínű, hogy az 5G-re még 2020-ig várni kell az Apple háza táján. A Steve Jobs Theaterben megrendezett eseményen az iPhone-okon kívül iPadről, Macről, Airpodsról, Watch-ról és HomePodról is eshet szó, illetve biztosan várhatunk új szoftveres szolgáltatásokat is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés