Szeptember 19-én debütálhat az iPhone 6

Az Apple iPhone 6-ról szinte minden nap röppennek fel pletykák, most épp a hivatalos megjelenés napját firtató szórólap árulkodik néhány dologról. A kínai Weibo oldalára feltöltött kép ugyanis a várhatóan két, 4,7 és 5,5 hüvelykes kijelzőmérettel érkező iPhone készülék debütálásának szeptember 19-ei időpontját vetíti elő, ami nem lenne meglepő, hiszen az iPhone 5s és az 5c tavaly szeptember 20-án, az iPhone 5 pedig két éve szeptember 21-én mutatkozott be. A hírmorzsák szerint a 4,7 hüvelykes iPhone 960 x 1704 pixel felbontású megjelenítővel és 137,5 x 67 x 7 milliméteres dimenziókkal érkezik majd.

A brossúrán egyébként árak is szerepelnek, a kisebb változat 850 dolláros, azaz nagyjából 195 ezer forintos, a nagyobb variáns pedig 1012 dolláros, vagyis körülbelül 231 ezer forintos árcímkét kapott. A GSMInsider további információkkal szolgált az ügyben, szerintük ugyanis a cupertinói vállalat már demópéldányokat is küldött Kínába, méghozzá a China Mobile és a China Unicom szolgáltatók számára, hogy a 4G/LTE-t teszteljék. Az eseményre szóló hivatalos meghívók kiküldéséig mindenesetre biztos várni kell még egy ideig, az Apple viszonylag jó titoktartását ismerve pedig még korántsem biztos, hogy az előző adatok valamelyikének a végleges modell megfelelne.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés