Szeptember 4-én startolhat el a Moto G2, X+1 és 360

Az elmúlt héten hallani lehetett a Motorola Moto X és Moto G folytatásáról, valamint újabb izgalmas részletek derültek ki a Moto 360 okosóráról, amely a termékek közeli bejelentését vetíti előre. A várva-várt event szeptember 4-én következhet el, a Motorola ugyanis megkezdte a meghívók kiküldését az említett napon, Chicagóban szervezett eseményre. A Moto X+1 az új csúcskategóriás Motorola lehet, a hírek szerint Snapdragon 801-es chipsettel, de érkezhet Moto G2 is, amely a rendkívül népszerű előd sikerét kívánja folytatni valamivel nagyobb kijelzővel és jobb kamerával.

A Motorola szeptember 4-ei eseményének animált meghívója

Persze sokan a Moto 360 hivatalos startját várják leginkább, legfőképpen azok, akik a júniusi Google I/O keynote-ján részt vettek, és ígéretet kaptak arra, hogy amint elérhető lesz, küldenek nekik egy-egy Motorola okosórát. Nos, a Google ma kapcsolatba lépett a résztvevőkkel, és emailben kéri azok postai címét, hogy a kör alakú kijelzővel rendelkező kütyüt kiküldhessék, a leadási határidő pedig szeptember 5-e éjfél, ami nagyjából egybecseng a Chicagói esemény idejével. Amennyiben a Moto 360 szeptember 4-én elstartol és rövidesen utána az I/O résztvevői megkapják példányukat, akár már szeptember közepén a boltok polcaira kerülhet a Motorola okosórája.

Ezzel egyidőben (vagy legalábbis ugyanazon a napon) a Lenovo is várja a sajtó képviselőit Berlinben, ahol az IFA kiállítás már javában dübörögni fog. Mint ismeretes, a kínai cég átvette a Google-től a Motorolát, a hivatalos meghívó alapján pedig a a két márka európai stratégiájáról is szó fog esni, tehát nem kizárt, hogy a berlini eseményen is előkerülnek majd az újdonságok.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés