Szeptemberben érkezik az LG „G Flex 3"?

Az LG G Flex bemutatója óta él a kérdés, hogy vajon van-e értelme a hajlított készülékháznak a mobiltelefonok esetén, a dél-koreai gyártó sem tartja elsődlegesnek ezt a fejlesztést, mindazonáltal nagyon lelkesen állnak a dologhoz, és most, hogy a húzómodellnek számító G5 piacra lépése komolyabb probléma nélkül megtörtént, talán több energia jut a következő G Flexre is. A legfrissebb hírek szerint elég őszig, a berlini IFA kiállításig várnunk a harmadik generációra.


2015 januárjában, a CES-en zajlott le az LG G Flex 2 bemutatója [+]

Az előzetesek alapján egy tipikus, idei csúcskészüléket hajlít meg idén a gyártó, Qualcomm Snapdragon 820, 4 gigabájt RAM, 5,5 hüvelykes QHD kijelző és 32/64 gigabájtos tárolóegység dolgozhat a „G Flex 3"-ban. A hátlapjára dupla kamerarendszer kerülhet, az egyik érzékelő 16, a másik pedig 8 megapixeles lehet, az előlapon pedig egy önálló, 8 megapixeles egység foglalhat helyet. Természetesen az összes információt kezeljük fenntartásokkal, de annak azért örülhetünk, hogy a dél-koreai gyártó szinte biztosan nem engedte el a G Flex-sorozat kezét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Snapdragon 820-szal érkezhet az „LG G Flex 3"

    Az LG harmadik ívelt telefonja 2016 elején mutatkozhat be, de már elkezdtek szivárogni róla az információk.

  • LG G Flex 2 - (sz)ívlapát

    A második ívelt telefonja sokkal jobban sikerült az LG-nek, mint az első, pedig az sem volt rossz. Most viszont elvileg minden tényleg a helyére került, a végeredmény impozáns, de nem tökéletes.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Hirdetés