Szeptemberi smartphone-invázió

Még csak most jelent meg az SPV C550, de már rögtön felreppent a fátyol a következő modellről. Nyilvánvalóan, követve az eddigi számozási módszert, az új telefon a C600-as nevet kapta. Sajnos szinte csak a nevében változott az új készülék, mivel – hasonlóan az elődhöz – 1.3 megaixeles kamerát kapott, a jól ismert QVGA felbontású kijelzővel és annak a 65 536 színével. Az adatkapcsolatok terén sem fejlődött tovább, mivel sem Wi-Fi, sem UMTS támogatás nem került bele, csak a korábbi EDGE maradt meg. /Legalább nem butították. /


C600





A következő modell, az M3000 hasonló kijelzőt kapott mint a C600, ám rendelkezik némi technikai újítással. Legfőképp az oldalról előcsalogatható QWERTY billentyűzet a legszembetűnőbb, ám ha az adatlapját is átböngésszük, akkor rögtön felfedezhetjük a GPRS, EDGE, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatokat is. Egyedül a kamera az érzékeny pontja, mivel erről nem érkeztek pontos információk. Néhányan tudni vélik, hogy csak 1.3 megapixeles, azonban egyes források 2 megapixellel tünteik fel.


M3000



A legérdekesebb eszköz az SPV M5000 mely már a 3G hálózatokat is támogatja a Bluetooth és a Wi-Fi kapcsolatok mellett, továbbá Windows mobile 2005-ös operációs rendszert futtatja. A kijelzője VGA felbontású (tehát 640 x 480 pixel) és elforgatható 180°-ban.


M5000


Azóta történt

Hirdetés