Szinte mindent tudunk az Oppo R11s-ről

Még néhány napja bukkant fel a félreérthetetlenül Oppo R11s-hez kapcsolódó kínai sajtómeghívó, ami november 2-ára szólt, most azonban az Opposhop.cn oldalon már teljes termékoldallal, előregisztrációra kész állapotban lehet látni a terméket.


[+]

Az alapreceptet illetően nincs sok változás a júniusi alapmodellhez képest, ugyanúgy Snapdragon 660 lakára épül a telefon, 4/64 GB-os a csomag – bár a bemutató óta a sima R11-ből már van 6/128 GB-os változat is –, és körülbelül Full HD maradt az AMOLED kijelző felbontása is, bár itt a 18:9-es képarány miatt megnyújtott, 1080 x 2160 pixellel és 5,5 helyett 6 collal számolhatunk. A fizikai gomb az előlapról eltűnt, az ujjlenyomat-olvasó hátrakerült.


[+]

Természetesen nem lehet még mindent tudni, de a kamerarendszer felbontása és fényértéke is azonosnak tűnik, megmaradt a kamerapúp, a 3,5 milliméteres jack csatlakozó és a microUSB is, a Type-C-re még várni kell. Piros/fekete, arany/fehér és teljesen fekete színekben jöhet a telefon, az árazásra és a többi adatra néhány nap múlva fény derül.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés