Szórja a Motorola az Edge X30 pletykáit

A csütörtökön érkező csúcsmobil az új Qualcomm lapka mellé méretes telepet és nagyfelbontású kamerákat társít.

Nincs egy hónapja, hogy a visszatérőben lévő, persze továbbra sem önálló Motorola öt új készüléket bemutatott, beleértve a Snapdragon 888+-szal szerelt Moto G200-at. A nagy dobást a márka azonban december 9-ére tartogatja, amikor a világon (várhatóan) elsőként leplez le egy 4 nm-es Snapdragon 8 Gen 1-gyel szerelt mobilt, és az is látható, hogyan illesztik össze a komponenseket a gyártósoron.

A Moto Edge 30X pletykái után záporoznak a hivatalos infók: a december 15-től rendelhető telefon az előlapra 60 megapixeles szenzort pakol, a hátlapra pedig 50 megapixeles normált és ultraszéleset, alighanem 2 megapixeles mélységkamerával megtámogatva. Mondjuk egy zoomegység beleférhetne még.

(forrás: Weibo) [+]

Az Edge 30X 5000 mAh-s telepet visel majd, amelyet 68 watton lehet tölteni, az előlapra pedig 10 bites színmélységet támogató, magas képfrissítésű AMOLED panel kerül. Ez alighanem 144 Hz-es képfrissítést és magas érintésérzékelést jelent majd, szóval a telefon játékra is biztosan alkalmas lesz, a Geekbenchnél pedig a mobil 12 GB RAM-mal fordult meg, hogy erre se legyen panasz. Az is lehet egyébként, hogy az X30 nem egyedül érkezik, ám a képernyőkamerás testvérről a márka egyelőre hallgat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés