T-Mobile: a ''Teljeskörű Internet Szolgáltatás'' vége

2006. február 1-től már nem használhatók a régi, westel900-net végződésű szolgáltató e-mail címek, mivel a T-Mobile megszünteti az ezt is magában foglaló „Teljeskörű Internet Szolgáltatás”-t. A társaság előfizetői 2006. január 31-ig személyes vagy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül rendelkezhetnek arról, hogy a jövőben a "t-email alap" vagy a "t-email plusz" szolgáltatást igénybe kívánják-e venni, ebben az esetben ugyanis elektronikus postafiókjuk sértetlenül túléli a változást. Azok a postafiókok, amelyekről tulajdonosaik a január 31-i határidőig nem rendelkeznek, véglegesen megszűnnek.

A "t-email" csomagokhoz a szolgáltató internethozzáférést, email címet és tárhelyet, valamint spam- és vírusszűrést biztosít. A havidíjmentes alapcsomag 20 MByte-os, míg a havonta bruttó 250 forintba kerülő "t-email plusz" 50 MByte-os postafiókot kínál. Az új csomagok valamelyikére történő váltáshoz aktív T-Mobile Magyarország előfizetői szerződés szükséges.

A régi szolgáltatás törlésének legkellemetlenebb velejárója, hogy megszűnik az érkező levelekről történő ingyenes SMS értesítés. A T-Mobile előfizetők eddig megtehették, hogy a – bármilyen e-mail címre érkező – levelek fejlécét levelezőprogramjukkal továbbíttatták westel900.net-es címükre, így a telefon automatikusan jelezte sms-ben, ha valamelyik címre levél érkezett. Bár ezt természetesen az új "t-email" csomagokkal is meg lehet tenni, az értesítés az alapcsomag esetében már nem ingyenes, és a "plusz" csomagot választva is csupán havi 25 szöveges üzenetet küld ingyen a rendszer.

Előzmények

Hirdetés