Tartozékok árulkodnak a Xiaomi Mi Pad 5-ről

Egy komoly tabletnek nem csak a hardveres és szoftveres képességei jók, de kisebb kiegészítőkkel közel laptopos élményt adnak: a Xiaomi is tudja ezt.

Az új lendületre kapó tabletes piacon a Xiaomi is megmutatja, mit tud, a Mi Pad 5-széria pedig vélhetően még ebben a hónapban be is mutatkozik.

Egy korábbi renderkép a tabletről
Egy korábbi renderkép a tabletről [+]

Sok mindent lehetett már róla hallani és látni, a keskeny kávákkal rendelkező előlapjára 2560 x 1600 pixeles felbontású, 120 Hz-es képfrissítésű kijelző kerül, hátlapjára pedig a Mi 11-családból megismert tripla kamerás szigetet helyezték el. A sima változat Snapdragon 870 chipet kaphat, a Pro pedig vélhetően a MediaTek Dimensity 1200-at kapja meg, a beépített akkumulátor 8520 mAh-s lehet, és mindezt egy komolyabb gyorstöltő rendszer fejeli meg.

[+]

A legfrissebb fotókon egy billentyűzetes tokot, illetve egy érintőceruzát vizsgálhatunk meg kínai hatóságok jóvoltából (CNIPA -  China National Intellectual Property Administration), amin láthatjuk, hogy ugyan trackpad nem, de a kurzor kerül a billentyűzetre, és a tablet alatt a stylusnak fix helye lesz, értelemszerűen mágneses rögzítéssel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés