Tavaszra ideér az LG G Pro 2

A várakozásoknak megfelelően másfél héttel a Mobile World Congress kezdete előtt, Dél-Koreában mutatta be idei évre tervezett csúcsmodelljét az LG, mely természetesen más régiókban is a boltok polcaira kerül. A hathüvelykes Full HD kijelzővel és Qualcomm Snapdragon 800 processzorral felvértezett G Pro 2 premierjének időzítése elsősorban a piaci igényektől függ. Az LG piackutatásából kiderül, hogy az ázsiai régióban mutatkozik a legnagyobb igény az 5,5 hüvelyk feletti modellek iránt, míg az Egyesült Államokban az 5,2; Európában pedig inkább az 5 hüvelykes mobilok a kelendőek. Ennek megfelelően Dél-Koreában még ebben a hónapban elérhető lesz a G Pro 2, melyet ázsiai premier követ, végül április-május környékén Észak-Amerika és Európa is hozzájuthat az óriásmobilhoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott az LG G Pro 2

    Dél-Koreában mutatta be a 4K2K és négyszeres sebességű HD videók rögzítésére is alkalmas csúcsmobilját az LG.

  • LG G Pro 2 – egy hét múlva?

    Jövő csütörtökön újabb nagyszabású sajtótájékoztatót tart Dél-Koreában az LG.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

  • Világszerte debütál az LG G Flex

    Az ázsiai premiert követően a világ minden részén elérhető lesz az LG első, hajlított OLED kijelzővel felvértezett okostelefonja.

Hirdetés