Máris telepíthető az Android Q a Redmi K20 Próra

Hamar csatlakozott a fejlesztői bétához a friss Redmi csúcstelefon, a Xiaominak így már három készüléke vesz részt a 10-es Android pofozgatásában.

Erős hardverrel és zéró képernyőbe harapó terepelemmel mutatkozott be tegnap a Redmi K20 család. Az olcsóbbik variáns Snapdragon 730-at, a drágábbik pedig Snapdragon 855-öt kapott, egyaránt 6,39"-es AMOLED képátlót meghajtva, és mivel az utóbbi nem ismeretlen hardver a Xiaomi számára, a Mi 9 és a Mi Mix 3 5G után a Redmi K20 Pro is csatlakozott az Android Q béta programhoz.


[+]

Ez annyiból nem meglepő, hogy még nem is létezett a phablet hivatalosan, épp csak célozgatott a jó tulajdonságaira az almárka, amikor előre elkotyogta, hogy az Android 10 fejlesztői rendszerverzió elérhető lesz rá. A jövőidő a bemutatóval jelenidejűvé vált, bár tegyük hozzá: mivel első körben Kínában vásárolható meg a K20 Pro, az ottani változatra telepíthető a béta ebben a pillanatban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

  • A Redmi K20 az új Pocophone

    Ahogy azt már sejteni lehetett, a Redmi K20 egyes piacokon Pocophone F2 néven kerül piacra. De még Xiaomi Mi brand alatt is esélyes.

Hirdetés