Teljesítményteszten járt az LG Q6

Pár napja számoltunk be arról, hogy mini változatot kaphat az LG G6, aminek egyes források szerint Q6 lesz a piaci neve. A lenti poszter alapján ráadásul sokáig már nem is kell várni: július 11-e, azaz holnap lehet a premier időpontja, és a források ezúttal is 18:9-es képarányú megjelenítőről szólnak, csak most 5,4"-en. Ez már önmagában kizárhatja a mini jelző létjogosultságát, ráadásul a Q6 elszakadhat a csúcskategóriától is. A hírek 4 helyett 3 GB RAM-ról, illetve dupla helyett szimpla 13 MP-es hátlapi kameráról szólnak.


[+]

Mindehhez csatlakozik most egy teljesítményteszttel kapcsolatos hír: a GeekBenchnél megfordult LG-M700 állítólag ugyanaz a mobil, amiről eddig szó volt, ez az eszköz pedig Android 7.1.1-gyel és a Qualcomm MSM8937-tel járt egy- és többszálas teszten (622 / 1777 pont). Ez a nyolc Cortex-A53 magot használó Snapdragon 430 kódjele, ami a középkategória alsóbb szegmensében szokott felbukkanni, például a Xiaomi Redmi 3s-ben. Kíváncsian várjuk a holnapi bemutatót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • G6 Mini jön július 11-én?

    Van rá esély, hogy nem így fogják hívni, mindenesetre jön egy kisebb, olcsóbb, de hasonló formai jegyekkel bíró variáns.

  • LG X power2 - kitartásban az erő

    Az LG középkategóriás akkubajnoka idén sem okoz csalódást, nagyon összeszedett és további, meglepő érdemekkel bíró készülék lett.

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

Hirdetés