Tényleg lesz OnePlus X2? Nem.

Ezt hamar rövidre is zárta a OnePlus. Carl Pei üzeni: Nem.

Tulajdonképpen a közvetlen forrást senki nem nevezi meg, ugyanakkor több megbízhatónak ismert portál is felvetette, nem esélytelen, hogy a OnePlus egy középkategóriás modellen dolgozik, amely a OnePlus X nyomdokaiba léphet. A 2015-ben bemutatott, szerényebb teljesítményű modell új verziója az alacsonyabb pozicionálás mellett is ígéretes, amennyiben a hír igaznak bizonyul. Az egyszerűség kedvéért, meg egyébként logikus is, nevezzük OnePlus X2-nek, noha a egyik forrás sem tesz említést a várható megnevezésről.

OnePlus X
OnePlus X [+]

Amennyiben a pletykák igaznak bizonyulnak, a OnePlus X2 Snapdragon 835-ös szettet kap 4 GB rendszermemóriával és 65 GB belső tárhellyel. A kijelző maradna hagyományos 16:9-es arányú, 5,5 hüvelykes, a technológiára viszont nem téretek ki, ami az X esetében AMOLED volt. Az új X elvileg 3000 mAh-s teleppel és természetesen Dash Charge technológiával várható, már amennyiben tényleg várható. A Face ID azonosítást a 8 megapixeles előlapi modul teszi lehetővé, míg a hátlapon 16 megapixel állhat rendelkezésre. A megjelenés valamikor a OnePlus 6 után esélyes.

Előzmények

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

  • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

    A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

Hirdetés