Tízmillió előjegyzés az m2 note-ra

A Meizu m1 note-ot kipróbáltuk, és kifejezetten tetszett nekünk minden szempontból, ráadásul még az ázsiainál jóval magasabb, 80 ezer forint körüli hazai kezdőár sem olyan vészes annak tükrében, amit a Full HD-s készülék nyújt. Erre is sikerült azonban a Meizunak rátennie egy lapáttal, amikor a m2 note-ot alig pár hónappal az első után még olcsóbban piacra dobta. A Kínai Népköztársaságban ugyanis mintegy 36 ezer forintnak megfelelő jüanért lesz megkaparintható az 5,5 hüvelykes, Sharp IGZO kijelzős phablet a MediaTek MT6753-as SoC-vel, az elődnél valamivel gyengébb, Mali-T720MP3-as IGP-val, két gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos belső tárolóval.

Meizu m2 note

A 32 gigabájtos változatért is csak 45 ezer forintot kérnek el arrafelé, így nem meglepetés az a hír, amit a Meizu a Weibón közölt, miszerint tízmillió előjegyzés érkezett eddig az m2 note-ra. Ezt persze nem szabad összekeverni az előrendeléssel vagy vásárlással, a felhasználók egyszerűen csak jelezték a Meizu felé, hogy meg szeretnék vásárolni az új phabletet, és értesítést kérnek, hogy ezt mikor tehetik meg. Az viszont a fenti számok és egyáltalán az elkért ár tükrében nyilvánvaló, hogy ez a készülék is sikertermék lesz, már csak az a kérdés, hogy mekkora.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Forradalmasítja a home gombot a Meizu?

    Többször is olvashattunk már a Meizu m1 note utódjáról, amiről egyre több információ derül ki, a gyártó most a hivatalos Facebook oldalán szivárogtatott az újdonságról.

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

Hirdetés