Tízmillió felett az EMUI 11 felhasználótábora

Bár errefelé még nem indult meg a frissítés az új Huawei felületre, világszerte már átlépte a fenti bűvös számot.

A Huawei Mate 40 család az ősszel Android 10-en alapuló EMUI 11-gyel startolt el, és a Mate 30 Pro, valamint a P40 csúcskészülékek a kínai és néhány másik piacon már meg is kapták a frissítést annak ellenére, hogy a globális közzétételt a Huawei csak decemberre ígérte.

A P40 Pro+ tavaszi fivére, a P40 Pro mellett
A P40 Pro+ és tavaszi fivére, a P40 Pro elsőként frissül a nemzetközi piacon EMUI 11-re [+]

Nyilván a Kínai Népköztársaságban áll a legjobban a remekü optimalizált felületet szénája, éppen ezért a helyi közönségnek jelentette be a gyártó Weibón, hogy az EMUI 11 felhasználótábora átlépte a tízmilliót. Ez a szám amúgy gyorsan megduplázódhat a nemzetközi starttal, és már bétánál jár a friss felület a Mate Xs és több korábbi telefon esetében.

Előzmények

  • Huawei P40 Pro+ - zoom zoom

    10x-es optikai nagyítás a zoomtelefonok új mércéje, a Huawei topkészüléke máskülönben épp annyira jó, mint a P40 Pro – ugyanazzal a kritikus hibával.

  • Huawei P40 - kisebb nehézségek

    Nagyon jó minőségű telefon a P40, remek a mérete is, de vagy teljes Google rendszer kéne rá, vagy egy bitang jó ár. Egyik sincs.

  • Huawei P40 lite - kényszerpályán

    Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.

Hirdetés