Több helyen bukkant fel a Xiaomi Mi 5S és egy AnTuTu-eredmény

Először a Weibo oldalán szivárgott ki az alábbi két képernyőfotó, ami állítólag a Xiaomi Mi 5S fedélzetén készült, és igen szép, 164002 pontos eredményről árulkodott az AnTuTu tesztjében. Az Adreno 530 grafikai egységgel ellátott Snapdragon 821 lapka és a 6 gigabájt rendszermemória párosítása tehát igen jól vizsgázott, ráadásul ha hihetünk az 5,1 hüvelykes kijelzőről, a 256 gigabájtos UFS 2.0 belső tárolóról és a 3490 mAh kapacitású akkumulátorról szóló feltételezéseknek, és ehhez hozzávesszük a Xiaomi tipikus árazását, akkor ismét egy sikerre nagyon esélyes készüléket képzelhetünk magunk elé.

A képernyőfelvétel 164000 pont fölötti összesített értékről árulkodik, a részeredményekre sem lehet panasz.
A képernyőfelvétel 164000 pont fölötti összesített értékről árulkodik, a részeredményekre sem lehet panasz. [+]

A kiemelkedően jó eredményt pedig már a Xiaomi is reklámozza, a fentieknél még komolyabb, 164119 pontos eredménnyel. A plakát ezen kívül nem sokat árul el, viszont lehet hallani a 3D Touch jelenlétéről és a 16 megapixeles hátlapi kameráról is.

A hivatalos előzetes természetesen még optimistább, de az eltérés minimális.
A hivatalos előzetes természetesen még optimistább, de az eltérés minimális. [+]

Szeptember 27-én minden kiderül, a gyártó ugyanis ekkor mutatja be hivatalosan legújabb zászlóshajóját, ami jó eséllyel elég agresszív árazást tud majd felmutatni.

Azóta történt

  • Dupla hátlapi kamera a Xiaomi Mi 5S hivatalos előzetesén

    Alig egy hét van hátra a Xiaomi új csúcskészülékének bemutatásáig, a gyártó pedig nem hagyja, hogy ezt elfelejtsük, folyamatosan felszínen tartja az érdeklődést.

  • Grönlandon járt a Xiaomi Mi 5S

    A Xiaomi vezérigazgatója közölte azt a naplementés fotót, amely az EXIF információ szerint a Mi 5S-sel készült, méghozzá az egzotikus Grönlandon.

  • Xiaomi Mi 5s kamerafotók, teljes valójukban

    Azért is érdemes a Mi 5s fényképeit megnézni, mert állítólag a Google Pixelek is ugyanezzel a Sony szenzorral érkeznek.

Előzmények

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés