Több helyen is felbukkant a Lenovo A7010

Szép lassan az alsóbb kategóriák világában is kezdenek elterjedni a biometrikus azonosítók, a Xiaomi Redmi Note 3 és a Meizu Metal is rendelkezik ilyennel, és most a Lenovo is csatlakozik a sorhoz. Az A7010 előbb Brazíliában, majd egy román online bolt kínálatában jelent meg, egyelőre ár nélkül, ám képekkel és teljes specifikációlistával, így gyakorlatilag mindent tudni az A7000 folytatásáról.

Például azt, hogy az 5,5 hüvelykes kijelző felbontása 1080p-re növekedett, a nyolcmagos rendszerchip pedig most már a MediaTek MT6753, bár ez, és a Mali-T720MP3 gyengébb kombináció, mint amely az általunk is tesztelt elődöt meghajtotta. Mindezért a Dolby Atmos képességekkel megtámogatott, sztereó előlapi hangszórópár kárpótolhat, ami mindenféleképpen remek hír a csúcskategória alatt. Rendszermemóriából 2 gigabájt, belső tárolóból pedig 8 jár, bár a Jarir Bookstore 32 gigabájtot ír. A microSD foglalatot mindkét forrás megemlíti.

Sztereó hangszórópár és ujjlenyomat-olvasó a csúcskategória alatt - ezt hozza el a Lenovo A7010
Sztereó hangszórópár és ujjlenyomat-olvasó a csúcskategória alatt - ezt hozza el a Lenovo A7010

Az A7010 előlapjára 5, hátlapjára pedig 13 megapixeles kamera került, a készülékház pedig 3300 milliamperórás akkumulátor rejt, hogy a phablet a leghosszabb nap végéig is kitartson. Ezen információk tükrében a 153,6 x 76,5 x 9 milliméteres és 160 grammos paraméterek még csak nem is számítanak soknak. Az európai árakra és az esetleges hazai megjelenésre hamarosan fény derülhet (Brazíliában nagyjából 100 ezer forintot kérhetnek el a készülékért).

Előzmények

Hirdetés