Több mint 20 millió okostelefont értékesített a Meizu

A Meizu azon kínai gyártók közé tartozik, akik már megfelelő hírnevet szereztek maguknak, nem csak Távol-Keleten, hanem Európában is. A vállalat most igen biztató eredményeket tett közzé, hiszen 20 millió okostelefont értékesített, ami a tavalyihoz képest 350 százalékos emelkedést jelent, 2014-ben ugyanis még csupán 4,4 millió darab készülék talált gazdára.

Nem véletlen, hogy a Meizu egyre merészebb terveket szövöget, jövőre például már szeretnék átlépni a 25 millió álomhatárt, ami a jelenlegi körülmények alapján egyáltalán nem tűnik elérhetetlen célnak. Hogy azért a mobilos piacon jól el lehessen helyezni a céget, a két nagy ellenfél, a Huawei és a Xiaomi is közzétette már a 2015-re vonatkozó statisztikáit, előbbi már 100 milliónál is több, utóbbi pedig 73 millió eszközt értékesített, vagyis a Meizunál bőven van még hová fejlődni, de a mostani szám is büszkeséggel töltheti el a vállalat munkavállalóit és vezetőit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés