Több terméket is bemutatott ma a Samsung

Például a Galaxy A42 5G-t, a Galaxy Tab A7-et és a Galaxy Fit2-t, ami a Fit e továbbgondolt verziójának tűnik.

A Samsung a Life Unstoppable virtuális sajtóeseményen mutatta be legújabb termékeit, például moduláris hűtőszekrényt, intelligens mosógépet, szárítógépet, gaming monitort, csak azok ehelyütt kevéssé relevánsak. A középkategóriás, de 5G képes Samsung Galaxy A42 5G, egy A szériás táblagép (Galaxy Tab A7) és a Galaxy Fit e aktivitáskövető új generációja, a Galaxy Fit2 viszont annál inkább.

Samsung Galaxy A42 5G

Az egyes termékek specifikációja egyelőre a lényegi elemekre fókuszálnak, így a Samsung Galaxy A42 5G-ről is korlátozott információk állnak rendelkezésre. A készülék 6,6 hüvelykes, valószínűleg FHD+ felbontású Super AMOLED panelt kap, a kijelzőbe cseppenő előlapi kamerával és integrált ujjlenyomat-olvasóval. A hátlapi dizájn egészen egyedi, a négyzetes panelen pedig 4 kamerát látunk, a picike valószínűleg mélységérzékelő. Az árat mindenképpen a Galaxy A51 5G szintje alá tippeljük.

Samsung Galaxy Fit2

A Samsung Galaxy Fit e nem volt egy bonyolult termék, így a Galaxy Fit2 hivatalos előzetesen közölt specifikáció is kielégítő. A lényeg, hogy a gatya üzemidő mindenképpen javulni fog a jelentősen nagyobb akkumulátornak köszönhetően. A 159 mAh lényegesen ígéretesebb, mint a Gear Fit e kissé csoffadt 70 mAh-ja. Az új eszköz akár 15 napot is elketyeg, energiatakarékos beállításokkal pedig akár 21 napot is ígér a gyártó, azzal együtt, hogy a kijelző 1,1 hüvelykesre nőtt, az AMOLED panel pedig színes.

Samsung Galaxy Tab A7
Samsung Galaxy Tab A7 [+]

Tulajdonképpen a Galaxy Tab A7-től is mindent elárultak, amit tudni érdemes, kivéve az akkumulátorkapacitást és az árat, pedig egyik sem mindegy. (A nem hivatalos pletykák alapján egyébként így néz ki a dolog.) Azt viszont tudjuk, hogy a készülék 10,4 hüvelykes, 1200 x 2000 pixel felbontású AMOLED kijelzőt kap szimmetrikus kávákkal. Hangszóróból négy jut Dolby Atmos támogatással, rendszermemóriából viszont csak 3 GB, amihez nem specifikált, nyolcmagos szett tartozik 32 vagy 64 GB bővíthető belső tárhely mellett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés