Több Xiaomi csúcsmodell is érkezhet

A Xiaomi szupertelefonjának következő modelljével kapcsolatban számos pletyka kering, többek között a Snapdragon 835-ös rendszerchip alkalmazása, először 6 GB operatív memóriával, majd felbukkant egy Chiron fantázianevű modell is, 8 GB RAM-mal. Az alapvetően biztosnak tűnik, hogy a Mi Mix utódja csúcshardvert kap, kérdés, hogy milyen formátumba építik be.

A JDI Full Active panelje
A JDI Full Active panelje

A kijelzővel kapcsolatban egyre több forrás számít legalább 6 hüvelykes Super AMOLED panelre, amit a legkevésbé sem hiteltelenít az a tény, hogy a Xiaomi és a Samsung most írt alá egy nagyobb volumenű megállapodást a jövőre várható csúcsmodellhez. A 6 hüvelykes AMOLED panelek szállítása decemberben kezdődhet 1 millió darabbal, majd a következő hónapban további 2,2 millió egység érkezhet. Előfordulhat, hogy a szintén 6 hüvelykes, JDI által nemrég bemutatott Full Active Display egy másik készülékben landol.

Azóta történt

  • Ismét felbukkant a Xiaomi Chiron

    Egy darabig úgy tűnhetett, hogy a Chiron a Mi Mix idei modellje, a Mi Mix 2 viszont már forgalomban van, ahogy a Mi Note 3 is. A Chiron viszont megint előkerült.

Előzmények

Hirdetés