Tovább bővült a Galaxy J7-széria

Természetesen Indiában startol a Samsung két legújabb, J-szériás terméke a Pro és a Max is phablet méretosztályban versenyez.

India a világ legnagyobb okostelefonos piacai közt van, a Samsung pedig elsődlegesen a Galaxy J-szériával tud sikereket elérni ebben a régióban, így nem véletlen, hogy egyre szélesebb portfóliót építenek a termékcsoport köré. A J-hegy csúcsa továbbra is a 7-es méretosztály, ez bővült most két új taggal, egyik a Galaxy J7 Pro, másik pedig a Galaxy J7 Max. Mindkét kütyü 13 megapixeles kamerákat hordoz elöl-hátul, a hátlapi egységhez tartozó ledes vaku és széles rekesznyílás (f/1,7) segít a jó éjszakai fotók elkészítésében, amik aztán egy érintéssel mehetnek a közösségi oldalakra, a gyártó kameraszoftveréből. AR-effektekkel és mindenféle egyéb filterekkel is feldobhatjuk a fotókat, ezt külön kiemeli a termékoldal.

A J7 Pro a kisebbik gép, de 5,5 hüvelykes kijelzőjével egyáltalán nem apró A J7 Pro a kisebbik gép, de 5,5 hüvelykes kijelzőjével egyáltalán nem apró
A J7 Pro a kisebbik gép, de 5,5 hüvelykes kijelzőjével egyáltalán nem apró [+]

A Galaxy J7 Pro 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású Super AMOLED kijelzőt kapott, rendszerchipje a nyolcmagos Cortex-A53 lapkával és Mali-T830 grafikus gyorsítóval szerelt Exynos 7870, 3 GB RAM-mal és 64 GB-os belső tárolóval. A 3600 mAh kapacitású akkumulátorral és Samsung Pay-szolgáltatásokkal felszerelt eszköz július közepétől érhető el Indiában, körülbelül 90 000 forintnak megfelelő összegért.

A J7 Max azonos színválasztékkal, de nagyobb méretben és más lapkával jön A J7 Max azonos színválasztékkal, de nagyobb méretben és más lapkával jön
A J7 Max azonos színválasztékkal, de nagyobb méretben és más lapkával jön [+]

A Galaxy J7 Max nagyobb, de olcsóbb darab. Teljes értékű Samsung Pay helyett a bolti vásárlásokra nem, kizárólag online tranzakciókra használható Pay Minit kapja meg, és 5,7 hüvelykes kijelzője is csak egy hagyományos, Full HD LCD panel, viszont a 4/64 GB-os tárolópáros megléte örvendetes és a kamera körüli értesítési led is sokaknak szimpatikussá teheti. Akkumulátora kisebb, 3300 mAh kapacitású, rendszerchipje pedig nem házon belüli, hanem MediaTek Helio P20. Június végétől elérhető, egyelőre ez is csak Indiában, 76 000 forint körüli összegért. Mindkét mobil fekete és arany színekben jön, Android Nougattal, microSD-bővíthetőséggel és LTE-képességekkel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés