Folytatódik az Android Beta Program

A Google húzott egy zseniálisat: már korai fázisban, tavasszal elérhetővé tette a fejlesztők, a gyártópartnerek és a vállalkozó kedvű egyének számára az Android N kódolás alatt álló változatát, amelynek OTA-n, folyamatosan érkeztek a frissebb és stabilabb verziói. A legjobb dolog a béta programban az, hogy a résztvevők hamar és nagy számban juttattak hibabejelentéseket a Google-höz, és ez is hozzájárulhatott az Android Nougat korai startjához. A feliratkozók már tölthetik is a kiadásra szánt rendszert, míg másoknak a türelemre vagy erre a linkre kell hagyatkozniuk, amíg támogatott Nexus mobiljukra befut a vezetékmentes update.


[+]

A hivatalos Android blogbejegyzésből az is kiderül, hogy a béta program nem áll le: aki továbbra is részt kíván venni, az a következő, nagyobb javítócsomagokat is kipróbálhatja a kiadásuk előtt. Az első már készül is, és az ősz elején elérhető lesz a fejlesztői változata. Nem kizárt, hogy amikor a sokat emlegetett Nexus és Google mobilok befutnak, már a 7.1-es, frissített Android Nougat lesz rajtuk.

Azóta történt

Előzmények

  • Elstartolt és telepíthető az Android 7.0 Nougat!

    Osztott képernyős mód, kiterjesztett Doze, átrendezhető kapcsolók, új emojik, informatívabb értesítések és sok-sok újdonság a mindennél korábban közzétett főverzióban.

  • Google Nexus 5X - szép kort megélhet

    Az LG referenciakészülékén már az Android Marshmallow rendszer fut, méghozzá rendkívül sebesen. Jó a felhasználói élmény, az ujjlenyomat-szenzor, a kamera, csak az árazás nem.

  • Google Nexus 6P - referencia fémcsomagolásban

    Az Android 6.0-t teljes csatafelszerelésben demonstráló Nexus phabletet ezúttal a Huawei szállította, és most tényleg ráfeküdtek a kamerákra.

  • Google Nexus 6 - hatosfogat

    Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.

Hirdetés