Tovább késik a Bixby Voice

Új gomb tűnt fel az egyébként is egyedi küllemű Galaxy S8 duó bal oldalán, amihez új funkció is tartozik: ez volna a Bixby, Vision, Remind, Home és Voice funkciókkal. Az utóbbi ugyanolyan hangalapú szolgáltatásnak tűnt, mint mondjuk a Google Segéd, ám egyelőre még mindig csak koreai nyelven hajlandó megszólalni, az angol és kínai variáció csak késik és késik.

A Galaxy S8 fényes és mutatós, viszont roppant csúszós
A baloldali gomb indítja a Bixby Home-ot, a Voice azonban még csak Dél-Koreában [+]

A The Korea Herald úgy tudja: a Samsung komolyan megküzd a Bixby Voice importálásával ezekre a népszerű nyelvekre, így még mindig szűkös a hangasszisztens tudása, egy piac kivételével mindegyiken. A probléma egy része épp kommunikációs alapú: a koreai és az észak-amerikai fejlesztőszekció nyelvi korlátokkal és komoly időeltolódással is meg kell küzdjön. Így aztán elmaradt a májusi és júniusi nyelvi frissítés, és egyelőre nem tudni, az angol vagy kínai piacok mikor ismerkedhetnek meg a Bixby Voice-szal.

Azóta történt

  • Egy eszköz mind fölött

    A Samsung intelligens asszisztensének új generációját, a Bixby 2.0-t jelentették be többek között a gyártó fejlesztői konferenciáján.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Frissítve! Hivatalossá vált a Samsung új hangasszisztense

    A Samsung sajtóközleményben mutatta be az új csúcskészülékekkel debütáló, mesterséges intelligenciára alapozott asszisztensét.

Hirdetés