Tripla töltőpad érkezett a Samsungtól

A Wireless Charger Trio befogadja a Note-ot, a Buds Live fülest és a Watch 3-at, és egyidejűleg feltölti mindhármat.

Egykor a vezetékmentes töltés ritkának számított, mára viszont a mobilok és kütyük között szép számmal akad olyan, amelyik kénytelen sorban állni egy vezetékmentes töltőpad előtt, mert egy másik delikvens éppen kábeles összeköttetés nélkül szívja magába an energiát. Figyelembe véve, hogy a Samsung friss termékcsaládjából a Galaxy Note20 széria, a Buds Live true wireless füles és a Watch 3 okosóra is támogatja a Qi szabványú töltést, végül is logikus volt egy olyan lap bejelentése, amely mindháromnak helyet biztosít, és egyidejűleg mindegyiket el is látja energiával.


[+]

A gyártó sokat nem gondolkozott az elnevezésen, ami érthető, mert a Wireless Charger Trio meglehetősen pontosan elárulja saját magáról a lényeget. Azt viszont egyelőre nem közölte a Samsung, hogy melyik eszközt legfeljebb mekkora teljesítménnyel tölti, illetve azt sem, hogy az általában eleve nem filléres efféle tartozékok után a fehér vagy fekete festésű Qi töltő vajon mennyibe fog kerülni. Aki mindenesetre gyakran használ egy sor vezetékmentes eszközt, annak kapóra jöhet a Trio, vásárlás előtt persze érdemes lesz majd csekkolni, hogy a nem Samsung márkájú cuccok közül melyek támogatottak.

Azóta történt

  • Pitaka Air Omni Lite - mindent is tölt

    A tokjairól ismert gyártó töltőállomása egy igazi mindenes, ráadásul nem csak az Apple termékeket használók számára nyújt ésszerű megoldást.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note20 - még nem tollas a hátunk

    Valamelyest olcsóbb az Ultránál, de sok kompromisszummal is jár a normál változat – 60 Hz-es kijelzővel, 4G-vel, műanyag hátlappal ennek nem ezen az árszinten lenne a helye.

  • Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele

    Ha valami ennyibe kerül, akkor az elvárások is magasak. A drágábbik Note20 viszont valóban igyekszik a maximumot nyújtani, de nem hibátlan.

Hirdetés