UFS 3.0-t kaphat a következő OnePlus

Lassan pont egy éve lesz, hogy a JEDEC bemutatta az UFS 3.0 nevet viselő szabványát, de egyelőre még senki nem mutatott be olyan mobilt, amit ilyen tárolóval szereltek volna fel, az androidos csúcsmobilok még mindig UFS 2.1-et kapnak. A OnePlus készülékek tárolóira eddig sem lehetett panaszunk, a cég már a 2016-os OnePlus 3 óta használ az UFS-lapkákat eMMC helyett, így az elérhető random írási sebességen kívül mindig az élvonalban tudtuk őket.


[+]

Az Ice Universe értesülései alapján nem marad abba a cég efféle lelkesedése, a fent látható AndroBench képernyőfotó alapján minden szempontból élvonalbeli teljesítményt láthatunk, a szekvenciális adatok messze túl is szárnyalják a ma elérhető telefonok szintjét. Ezt az UFS 3.0-val fogja elérni a következő OnePlus csúcsmobil. Arra mindenesetre kicsi az esély, hogy a kínaiak legyenek az elsők, akik megvásárolható mobilba teszik ezt a lapkát, a Snapdragon 855-ös Galaxy S10-széria minden valószínűség szerint hamarabb kerül piacra, és szintén UFS 3-mal jön.

Előzmények

  • OnePlus 6T - szenzorcsepp a mobiltengerben

    Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.

  • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

    A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

Hirdetés