Új Fitbit készül a kicsiknek

A Fitbit Ace széria új generációjának bemutatója március 15-én várható.

A Fitbit kisebb gyerekeknek szánt szériája friss készülékverzióval bővül. A WinFuture értesülései szerint a Fitbit Ace 3 nem sokban tér majd el az elődjétől, de a dizájn változik picit. Marad a szürkeárnyalatos monokróm OLED panel, de az extra védelmet biztosító szíj sokkal áramvonalasabbnak és letisztultabbnak tűnik, a megjelenítő pedig nagyobb, 1,47 hüvelyk, 240 x 240 pixel felbontással.

A 70 grammos eszköz szintén 50 ATM vízállósággal bír, az üzemidő viszont 8 napra nő a gyártói adatok alapján. Tekintve, hogy kisebb gyerekeknek készül az eszköz, a funkciók ésszerűen korlátozottak. A WHO iránymutatása alapján napi 60 perc fizikai aktivitás minimum szükséges, a cél teljesítéséhez jutalmak társulnak, van alvásidő emlékeztető és alvásfigyelés, lépésszámláló, hívás és üzenetmegjelenítés, a megtett távolság megjelenítése és kalóriaszámláló. Sporttevékenységek közül a séta, futás és bicikli opció.

[+]

A Fitbit app is korlátozott funkcionalitással érhető el (Kid View) a kicsik számára, ahol csak a kiválasztott statisztikákat, jutalmakat és számlapokat tudják kezelni. Az árról egyelőre nincsenek információk, a jelenlegi széria 50 euróba kerül, az Ace 3 pedig várhatóan március 15-én mutatkozik be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés