Új kiegészítőket hoz Európába a Honor

A Magic Earbuds hibrid, aktív zajszűrő technológiát, a Magic Watch 2 pedig március végétől új funkciókat kap.

A Honor végül az MWC elmaradása ellenére is megtartotta sajtóeseményét, és a fő attrakciónak számító két mobilon (9X Pro és a View 30 Pro) kívül is volt közlendőjük, méghozzá kiegészítős fronton. Az egyik, hogy a már elérhető, általunk is tesztelt Honor Magic Watch 2 új funkcióval bővül: március végétől a véroxigénszintet is figyeli edzés közben, illetve bővül a szoftver is: a legfontosabb újdonság a hölgyek számára lesz érdekes: a Female Cycle Trackerrel követhető a menstruációs ciklus, feljegyezhetőek különböző tünetek, valamint értesítés is beállítható a ciklus megkezdése előtt.


A Magic Watch 2-széria új funkciókat kap [+]

Új termékként a Magic Earbuds említhető, ami egy valódi aktív zajszűréssel ellátott vezeték nélküli fülhallgató, három mikrofonnal. A gyártó szerint különleges figyelmet a kényelmes illeszkedésre és a kellően telt basszusokra fordították, mindemellett pedig egészen kedvező, 129 eurós végfelhasználói árat társítottak hozzá, nálunk várhatóan a második negyedévtől lesz elérhető.


[+]

A Honor megbízásából készült Canalys-kutatás egyébként további növekedést prognosztizál az okoseszközök piacán, hiszen míg 2019-ben 436 milliós tételről beszéltünk, nagyjából egyenletes növekedés mellett várnak kerek 500 milliót 2023-ra.


[+]

A leggyorsabb növekedést előreláthatólag az okos hangszórók és fülhallgatók kategóriája tudhatja majd magáénak, ezek alapján elképzelhető, hogy még több audio-kütyüre számíthatunk a Honortól a közeljövőben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Előrendelhető a Honor Magic Earbuds

    A gyártó első, aktív zajszűréssel rendelkező valódi vezetékmentes fülhallgatója egyelőre fehérben választható, de ingyenes kiszállítással.

Előzmények

Hirdetés