Új modell a Realme C szériában

A Realme C35 mutatós, alsó kategóriás eszköz, de egyelőre csak Thaiföldön elérhető.

Új modellt mutatott be a Realme a C szériában, ahol teljesen elfogadható a Unisoc T616, ami pont a már általunk is ismert Unisoc T610 és T618 közé ékelődik be teljesítményben. De 5799 thai bátért nem panaszkodunk (ez olyan 54 ezer forintnak felel meg) 4 GB rendszermemóriával és 1 TB-ig bővíthető, 64 GB UFS 2.2-es belső tárhellyel, a Realmenek pedig a C25Y esetében is sikerült megfelelően optimalizálni az Android 11-re épülő Realme UI-t. De, igazából a legtöbb C szériás modelljük rendkívül korrekt ketyerének bizonyult a belépő szinten,


[+]

A 164,4 x 75,6 x 8,1 milliméteres, iphone-osan szögletes házba 6,6 hüvelykes, FHD+ (1080 x 2408) felbontású LCD panel került és 5000 mAh-s telep 18 wattos töltési maximummal, a két nanoSIM mellé pedig befér egy microSD kártya is. A szelfikamera 8 megapixel, a hátlapi főegység pedig 50 megapixel, emellé már csak egy 2 megapixeles makró és egy VGA monokróm szenzor fért. Egyéb izgalmak nincsenek, leszámítva a 3,5 milliméteres jacket és a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasót.

Előzmények

  • Realme C25Y - átmenet

    Két jó ár/érték arányú Realme közé férkőzik egy korrekt darab, bőséges tárhellyel.

  • Realme C21 - jó védelemmel száll ringbe

    TÜV-minősítés, méretes akkumulátor, teljes értékű Android és 12 nanométeres rendszerchip: 43 ezer forintos áron ezek jó hívószavak, de a gyakorlatban ez is csak egy belépő szintű eszköz, azok tipikus hibáival.

  • Realme C3 - ez kéne legyen a minimum

    Továbbra sem ismert márka a Realme itthon, de a C3-mal van esélyük ezen változtatni. A márka legolcsóbb telefonja nem okoz csalódást.

Hirdetés