Új Nokia 6 és OnePlus variáns érkezik holnap

Lendületesen indul 2018: érkezetek már Oreo frissítések, új mobilok és koppintások, pedig a Las Vegas-i CES még el se indult. A Nokia idén is korán ki akarja venni a részét a mobilos játszmából, és bár még mindig kérdéses, hogy pontosan hány okostelefonja (és esetleges hagyományosa) mutatkozik be, a HMD Global által intézett biznisz holnap biztosan leleplezi a Nokia 6 2018-as modellfrissítését.


[+]

A TENAA-nál töltött minősítőkör során az is kiderült, hogy a phablet 5,5 hüvelykes képátlóval, Full HD felbontással, 8/16 megapixeles kamerákkal és Snapdragon 630-cal érkezik, a poszterek szerint a RAM/tárhely variáció pedig 4/32 GB-on indul, de várható 64 GB-os Nokia 6 (2018) is. Azt érdemes mindjárt megjegyezni, hogy holnap csak a Kínai Népköztársaságban mutatkozik be az új HMD telefon, a nemzetközi piacra kerülés még odébb lehet.

Emlékeznek olvasóink az első OnePlus 2 smirgliszerű, homokkő hátlapi textúrájára? Ahogy a még mindig szemtelenül fiatal gyártó minőségi fémvázra váltott, úgy került át a jól tapadó megoldás a csúszóssá vált kivitelről a külön megvásárolható, hátlapi védőelemre. A régebbi, egyedibb kivitelű OnePlus mobilok szerelmesei most örülhetnek: pénteken homokkő textúrájú 5T variáció mutatkozik be, várhatóan limitált kiadásban. Meglehetősen kapósak egyébként ezek a korlátozott készlettel elérhető változatok, a vörös Red Lava variáns például a második villámvásáron is pillanatok alatt elfogyott.

Előzmények

  • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

    A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

Hirdetés