Új Nokia telefon: 6125

A Nokia nemrég mutatta be a 6103 típusszámú telefont, amely a jelenleg is kapható 6101 Bluetooth képes változata. Ez a minimális változtatás akkor nem dobogtatta meg a mobilbarátok szívét, ám a 6125 jelentősebb fejlesztésnek tűnik.


A változások ezúttal a funkciókban keresendőek

 

A készülék kicsit szögletesebb külsőt kapott, a lényegi változások azonban a funkciókban keresendőek. A Bluetooth képesség természetesen nem hiányzik, de növelték a kamera felbontását is, már 1,3 megapixeles optika található a fedlapon. Szintén az adatkommunikáció javulására szolgál az EDGE kompatibilitás hozzáadása, a memória pedig végre bővíthető - microSD kártyával. Erre szükség is lesz, hiszen a 6125 rendelkezik MP3 lejátszóval is. A kijelző felbontása azonban nem változott, maradt 128x160 pixeles. A 820 mAh-es akkumulátor a gyártó állítása szerint akár 280 órás készenléti időhöz is segítheti az újdonságot. A telefon a második negyedévben kerülhet piacra, ára függetlenül 230 Euro körül alakul.
  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Nokia 7370 - kötődés

    A L’Amour sorozat középső darabja jól párosítja az egyedi külsőt és a belső értékeket. De nem hibátlan.

  • Programozz Nokiát, és nyerj!

    A mobil távközlés területén használható alkalmazások fejlesztésére országos szintű programozóversenyt hirdetett a Nokia.

  • Nokia 6103 - egy Bluetooth kettőt ér

    A 6101 alapvetően sikeres telefonnak tekinthető, a felhasználók a Bluetooth kapcsolatot hiányolták belőle. Pótlás.

  • Nokia 6125 - a szokás hatalma

    A Nokia újabb verziót készített a kinyithatós-fényképezős megoldásra. Megéri váltani a régebbi modellről?

Előzmények

Hirdetés