Új okosóra is érkezett a Vivo X100-zal

A Vivo Watch3 kétféle színben és stílusban, de megegyező méretben és képességekkel mutatkozott be.

Az X100-as csúcsszéria mellett a Vivo Watch3 is bemutatkozott ma. Az 1,43 hüvelykes, 466 x 466 pixel felbontású AMOLED panellel szerelt óra kétféle szíjjal és kivitelben, de megegyező méretben érhető el. A 46,1 milliméteres óratest választható fekete és krém (?) színben, 22 milliméteres bőrszíjjal vagy sportosabb szilikonnal is, és mindkét esetben opció az eSIM támogatás a sima Bluetooth-os modell mellett.


[+]

A rendszerben való navigációt a hagyományos gomb mellett egy forgatható és benyomható rozsdamentes acél korona is segíti, a Vivo által fejlesztett BlueOS pedig a szokásos egészségfunkciókon kívül (pulzus- és véroxigénszint-mérés, alvásfigyelés, stresszin- és cikluskövetés, futósegéd etc) mellett integrált alkalmazásboltot és bővíthető alkalmazáskínálatot is biztosít.


[+]

A mikrofonnal és hangszóróval is felszerelt órák Bluetooth 5.2-n kapcsolódnak, a kültéri aktivitáskövetést a Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS rendszerei támogatják, van mobilfizetésre alkalmas NFC, az üzemidő pedig akár 16 nap is lehet BT kapcsolat nélkül, ennek a felét hozza a 485 mAh-s telep állandó telefonos kapcsolat és értesítésmegjelenítés mellett, intenzív használattal, minden létező funkció (zajszint-figyelés is van) és az always-on megjelenítő használatával viszont 3 nap alatt lemeríthetők az energiatartalékok.


[+]

eSIM nélkül szilikon szíjjal 53 ezer forintért szerezhető be a Watch3, az elegánsabb kivitelért pedig körülbelül 58 ezer forintnak megfelelő jüant kell fizetni. Ha LTE kapcsolatra is vágyunk, a sportosabb verzió 62 ezer forintnyi helyi pénzbe fog fájni, a bőrszíjas alternatíva pedig 67 ezerre jön ki átszámolva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Előzmények

Hirdetés