Új renderképek a Huawei P10-ről

A Huawei P9 utódjáról kiszivárgott eddigi információk kissé ellentmondásosnak bizonyultak, főleg az előlapi Home gomb léte lehetett szokatlan a gyártó eddigi gyakorlatához képest, a mai képeken viszont ezeknek nyoma sincsen, noha nagyon hasonlítanak az eddig látottakhoz. A phablet arányú kialakítást két oldalt ívelt kijelző egészíti ki, az ujjlenyomat olvasó pedig visszakerült a hátlapra, ami ezúttal kör alakot ölt.


[+]

Hardveresen elvileg a Huawei Mate 9-hez fog közelíteni a teljesítmény, így Kirin 960-as SoC mellé 6 GB rendszermemóriára és 128 GB tárhelyre számítunk a vaskosabb verzió esetében. A Leica által fémjelzett dupla hátlapi kamerarendszer mindenesetre biztosnak tűnik, ha más nem is. A Huawei hivatalos megnyilatkozásáig pedig kénytelenek vagyunk türelemmel várni. Addig is bőven van mi alapján találgatni.

Azóta történt

Előzmények

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Huawei P9 Plus - nyomós ok

    Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés