Új szett és Redmi modell várható év elején

Úgy tűnik, a Redmi 9-re sem kell sokat várni, amely a MediaTek új lapkakészletével várható.

A 91mobiles exkluzív értesülései szerint a Redmi sorozat következő modellje már jövő év elején bemutatkozhat. A portál megbízható iparági források információi alapján úgy tudja, a Redmi 9 a MediaTek várható, új G szériás szettjével együtt érkezik valamikor 2020 Q1-ben. A Helio G70-et elvileg a G90 és G90T alá pozicionálja a gyártó és a jövő évi belépő, illetve középkategóriás készülékekbe szánja.

Pedig már a Redmi 8 sem volt kicsi.
Pedig már a Redmi 8 sem volt kicsi. [+]

Egyéb érdemi információ eddig nem derül ki, mindössze annyi, hogy minimum 4 GB rendszermemóriával és 64 GB belső tárhellyel szerelik a Redmi 8-nál várhatóan nagyobb eszközt. Ez 6,6 hüvelykes kijelzőt jelent majd kalauz dizájnnal. (A cseppszenzor helyett valószínűleg kameralyukba pakolják az előlapi szenzort.) A Redmi 9-es széria először Kínában, majd Indiában lesz elérhető.

Azóta történt

Előzmények

  • Redmi Note 8T - T-modell

    Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.

  • Redmi 8 - nyolcadszorra is

    Továbbra is zseniális üzemidő és korrekt hardveres felhozatal jellemzi az itthon is elérhető olcsó Redmit, végre Type-C-s felület jutott a jack mellé, de a legtöbb ismert kompromisszum továbbra is él.

  • Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi

    6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.

Hirdetés