Új színvariációban a Redmi Note 4

A Xiaomi Redmi Note 4 kategóriája egyik legjobb ajánlata, még a kisebb memóriakiszereléssel is, amit mi is megvizsgáltunk közelebbről. Az eredmény egy erős ajánlott, köszönhetően a kiegyensúlyozott összkép mellé társított árcédulának, valamint a teljes értékű, nemzetközi szoftververziónak és hálózati kompatibilitásnak. A színkínálat már bővült korábban is, most viszont nem csak a választási lehetőségek növelése volt a gyártó kizárólagos cél. Egyelőre nem tudjuk, hogy az új színvariáns is érkezik-e a régióba, mindenesetre ottani idő szerint ma déltől rendelhető.

Xiaomi Redmi Note 4 Lake Blue
Xiaomi Redmi Note 4 Lake Blue [+]

Az alternatív színvilág roppant népszerű manapság, meg feltesszük, hogy tegnapság is az volt, csak a gyártókat ez nem feltétlenül motiválta kellőképpen, hogy megkockáztassanak mondjuk egy vörösbegy-tojás kéket, vagy Tiziáno-vöröset. Újabban viszont egyre gyakoribb, hogy nem csak a szürke-fekete-fehér triászból válogathatunk. A Xiaomi 4/64 GB-os kiszerelésben elérhető, úgynevezett Lake Blue verziója egy társadalmi kezdeményezést támogat, amely az indiai tavak szennyezésének csökkentését és rehabilitálását tűzte ki célul. A Clean India Initiative keretében a Xiaomi a Bengaluru (ott  található a Xiaomi Indiai központja) önkormányzattal  működik együtt a környezetvédelmi és rekonstrukciós projektekben. Plusz, csináltak egy kellemes, új színopciót.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi Note 4 - takarék-szövetkezet

    A két kiszerelésben elérhető Redmi Note 4-ből a lóerőben szerényebbet, kitartásban viszont annál sikeresebbet teszteljük. A Xiaomi a Note 3-ra is lapot húzott, és még az ár is kedvezőbb lett.

  • Két új színben a Redmi Note 4

    Mostantól sötétkék és fekete változat is megvehető lesz a kedvező árú phablet 3 GB RAM-mal szerelt példányaiból.

Hirdetés