Új ZTE Nubia Snapdragon 800 processzorral

Úgy tűnik, hogy idén karácsonykor sem lesz hiány frissen debütáló csúcsmodellekből, hiszen a nyári invázió után a legtöbb gyártó ősz végére is tartogat még komoly meglepetéseket, melyek csak a decemberi felvásárlási őrület kavalkádjában kerülnek a boltok polcaira. Pletykák szerint az egyik ilyen a ZTE Nubia sorozat legújabb tagja lesz, mely nem túl meglepő módon Qualcomm Snapdragon 800 processzor köré épül majd és természetesen a Full HD kijelző sem hiányzik a repertoárjából, mely ezúttal 5 hüvelykes méretű lehet. A kamera és kezelőfelület terén is komoly fejlődéssel kecsegtető csúcsmodell részletes specifikációja egyelőre nem ismert, de a novemberi premierig valószínűleg még érkeznek további apró hírmorzsák.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Grand X2 In - duplán Intelligens

    A kínai gyártó rálépett az Intel gázpedáljára, és készülékébe egy kétmagos, nagyon gyors Atom processzort épített, ráadásul még a kijelző is kiválóra sikeredett.

  • ZTE Open – 80 dollártól

    Az Egyesült Államokban a legolcsóbb telefonok között startolt a Firefox OS köré épülő ZTE mobil.

  • Mobilarena TV: ZTE Blade V

    A kínai gyártó most egy olyan telefonnal lepett meg minket, ami négymagos hardverrel rendelkezik, éppen ezért gyors is, de nem túl szép.

  • Készül a ZTE Nubia Z5 mini

    Minden oldalról megmutatta magát az idő közben hivatalos forrásból is megerősített decemberi ZTE mobil kisebb változatának érkezése.

Hirdetés