Új adag Moto Z Play kép érkezett

A Motorola felvásárlása és pár hónap átszervezés után a Lenovo és a patinás amerikai vállalat mobilos üzletága összeolvadt, akárcsak termékpalettájuk, és az új Moto Z készülékek úgy egyáltalán kerülik, hogy Lenovo vagy Motorola előtaggal illessék őket. A Moto névre érdemes immáron egy (félig) önálló brandként tekinteni.


[+]

A Moto Z és a Moto Z Force egyaránt 5,5 hüvelykes kijelzőt és Snapdragon 820-as SoC-t kapott, a legfőbb különbség az utóbbi vaskosabb kivitele (2600 vs. 3500 milliamperórás akkumulátor) és betörhetetlennek titulált kijelzője. A család harmadik tagja, a sokat emlegetett Moto Z Play még nem mutatkozott be, ám kémfotók és a kínai hírközlési hatóság információi alapján nem sok titok maradt.

A Z Play maradhat az 5,5 hüvelykes képátlónál és a 3500 milliamperórás telepnél, középkategóriás ajánlat lévén ugyanakkor jelentősen gyengébb hardver kerülhet a fémkeret és az üveglapok közé, konkrétan a nyolc Cortex-A53 magos Snapdragon 625 (nem összetévesztendő a jóval erősebb Snapdragon 652-vel), az Adreno 506-os IGP, 3 gigabájt RAM és 64 gigabájtos belső tároló (ez talán egy kövérebb kiszerelés specifikációja lehet).


[+]

A hátlapon 16 megapixeles kamera foglalhat helyet, 4K felvételi lehetőséggel. A kijelző maradhat SuperAMOLED, ám QHD-ről leválthat Full HD-re, ami ekkora képátló mellett még elég éles képet nyújthat. A masina a TENAA által mért, 156,4 x 76,4 x 6,99 milliméteres és 165 grammos paramétereivel karcsúnak ígérkezik, bár nem annyira, mint az utótag nélküli Moto Z. A megjelentés a következő hetekben várható, talán az IFA kiállítás előtt.

Azóta történt

Előzmények

  • Képeken a Moto Z Play

    A Lenovo fennhatósága alatt megjelenő Moto Z és Moto Z Force gyengébb verziójáról már árulkodott a Geekbench adatbázisa, most viszont egy kép is előkerült.

  • Moduláris hátlappal érkezik a Moto Z?

    Három külön megvásárolható hátlap is lebukott az @evleaks jóvoltából, amelyeket állítólag a Moto Z néven debütáló készülék(ek)re lehet majd felpattintani.

Hirdetés