Újabb árulkodó meghívó az LG-től

Akkor vegyük át újra ma is: az LG G6 biztosan ezen a néven, és abszolút biztosan a barcelonai Mobile World Congressen fog bemutatkozni, mínusz moduláris kialakítás, plusz irtó vékony kijelzőkávák, esetlegesen por- és vízálló kialakítás. Tegnap egy halom tok- és kiegészítőgyártó jóvoltából láthattunk valószínűleg hitelesnek tekinthető renderképeket, amin feltűnt a szokatlanul lekerekített sarkokkal rendelkező megjelenítő. Ennek most már neve is van: Big Screen. Ami kényelmes.


[+]

Lehet tippelni, hogy a skiccen mit szimbolizálnak a körök és vonalak. Mondjuk, a lekerekített kijelző sarkainak sugarát, míg a vízszintes és függőleges vonalak az kávákat. Ennek alapján továbbra is kiemelkedő kijelző/előlap viszonyú, akár 18:9-es képaránnyal bíró, nem kizárt, hogy valóban 5,7 hüvelykes megjelenítőre számítunk, de aránylag kompakt házban. That Fits. Mármint kényelmes. Esetleg, a nemrég levédetett LG G6 Compact nem csak egy potenciális lehetőség, hanem valóban létező készülék. Legalábbis a sematikus kéz vagy irreálisan nagy, vagy a készülék lesz valóban kompakt. Február 26-án, délben kiderül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Frissítve! Rengeteg LG G6 renderkép!

    Az Amazonon már előrendelhető a Ringke által az LG G6-hoz gyártott védőtok, a képeken persze a feltételezett csúcskészülék a lényeg. Az LG Style-ról is felbukkantak fotók.

  • LG G6 Compact?

    Az LG számos G6 variáció megnevezését védette le, köztük igen ígéretes szókapcsolatokat is, mint G6 és Compact.

  • LG G6 prototípusnak tűnik...

    Kiszivárgott néhány kép, amin nagy valószínűséggel a hamarosan bemutatásra kerülő LG G6 látható még kissé kezdetleges formában.

  • LG G5 SE - semmivel SE rosszabb

    Az LG moduláris csúcskészülékének visszafogott variánsa közel olyan jól szerepel, mint a teljes értékű megoldás, ráadásul az ára is kedvezőbb. Már a G5 eredeti nyitóárához képest...

Hirdetés