Újabb belépőszintű Poco érkezik

Január első napjaiban, Indiában debütálhat a Poco C50.

Több forrás (a 91Mobiles és a GizmoChina is) arról ír, hogy január 3-án érkezik a Poco C50 az indiai piacra. A Poco hivatalos Twitter-fiókja annyit megerősített, hogy az idén év végére várt telefon átcsúszik az újévre, bár egyelőre a dátum még nincs megerősítve a gyártó által. Nagy csinnadratta nem lesz valószínűleg, mivel a C-széria a legolcsóbb készülékeket gyűjti a Poco kínálatában, ráadásul a hardver sem lesz kifejezetten új vagy egyedi, egy átnevezett Redmi A1+ (a felső képen) okostelefon lehet az újdonság.

Ez alapján a Poco C50 6,52 hüvelykes HD+ LCD kijelzőt kínál majd, 60 Hz-es frissítéssel, benne vízcsepp formájú bevágással a kamerának. A hátlapon lehet az ujjlenyomat-leolvasó, a hátlap alatt pedig 3 GB RAM és 32 GB tárhely dolgozhat együtt a MediaTek Helio A22-es lapkával. Az 5000 mAh-s teleppel és az alacsony fogyasztású SoC-val az üzemidő erőssége lehet a telefonnak, és az Android 12 Go sem túl energiaéhes jószág. A töltés 10 wattal mehet majd a pletykák szerint, a két hátlapi kamera közül viszont csak az egyiket lehet majd fotózásra is használni, ez állítólag egy 8 MP-es felbontású szenzorral fényképez majd, a második kamera viszont csak mélységadatok gyűjtésére szolgál. A szelfikért egy 5 MP-es előlapi kamera felel majd.

Poco C40
Poco C40 [+]

Ha a Poco C40 és a Redmi A1 hazai árazására alapozunk, akkor a Poco C50 valahol 45 és 60 ezer forint körül kell, hogy nyisson a hazai piacon, mire ideér.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés