Újabb célzás az iPhone XI előnytelen kinézetére

Nem maradhat ki az iPhone a három látószögű kamerás trendekből, főleg úgy nem, hogy akad gyártó, amelyik már 5x-os, periszkópos zoomoptikát is bevet. Már korábban is arról szóltak a hírek, hogy bekerül egy vagy több Apple modell esetében a széles avagy ultraszéles látószögű lencse, rendeképek is érkeztek, most pedig az OnLeaks jutott egy állítólagos prototípus hátlapjának felvételéhez, íme:

Szóba került már egyébként az is, hogy a következő iPhone is képes lesz más Qi szabványú eszközt vezetékmentesen tölteni, és végre gyorstöltő adapter kerülhet a csomagolásba. Persze a megjelenés még hónapokra van, addig pedig a hivatalosan meg nem erősített pletykáké marad a főszerep. Például a vízalatti kameramódé, bár az éppenséggel hivatalos dokumentációt kapott az USPTO-nál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Ilyen lehet az iPhone XI

    Rendervideó, 3D nyomat és öntőforma is felbukkant az idei iPhone-ról, ami még nem kap 5G modemet. Az iPad-et 2021-ben szerelhetik fel ilyen egységgel.

  • Dupla kamerát kap az iPhone XR 2

    Míg az iPhone XS és XS MAx folytatása további egy kamerával egészülhet ki, a legolcsóbb iPhone következő generációja duplázhat.

  • Körvonalazódik a Vivo Nex 3

    Szó szerint. A termékigazgató egy rajzot tett közzé Weibon, amin a Nex 3 dizájnelemei és ihletése szemlélhető meg.

Előzmények

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés