Újabb fotón az LG E960 Mako

Egyre több forrás erősítette meg, hogy az LG és a Google egy közös készülék bemutatását tervezi, mely természetesen a Nexus sorozat tagjaként kerülhet a boltok polcaira. A jövevény hivatalos specifikációja továbbra sem ismert, ám a sokadik előzetes teszt után a pletykált paraméterek egyre inkább valóságosnak tűnnek, így tehát az Android 4.2 alapokon nyugvó jövevény várhatóan 4,7 hüvelykes 768 x 1280 képpontos megjelenítővel, 8 megapixeles kamerával, 1,5 GHz-es négymagos processzorral, 2 GB RAM-mal és 8 GB belső memóriával rendelkezik. A belorusz Onliner.by prototípus tesztje szerint az LG E960 Mako nem rendelkezik 4G LTE adatátviteli képességgel, de természetesen a HSPA+ hálózatok elérése nem jelenthet akadályt. Pletykák szerint az Optimus Nexus még ebben a hónapban piacra kerülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Az LG E960 lesz az új Nexus mobil?

    Az Optimus G alapjaiból építkező LG „Mako” lehet a Google referenciamodell sorozatának legújabb tagja.

  • Készül az Optimus Nexus?

    Az előzetes információk szerint az LG műhelyében készül az Android 4.2 alapokon nyugvó Google referenciamobil.

  • LG Optimus Vu – déjà-vu

    LG Optimus Vu négymagos processzorával, 5 hüvelykes kijelzőjével és 4:3-as képarányával meglehetősen érdekes, ám utóbbi miatt talán nem annyira praktikus darab.

  • Optimus Vu II – 2 GB RAM-mal?

    Rövidesen piacra kerülhet az 5 hüvelykes XGA kijelzővel szerelt Optimus Vu utódja, mely az előzetes pletykák szerint duplájára növelt operatív tárhellyel bír.

Hirdetés