Újabb frissítési lavinát indított a Samsung

A tavalyi hajlíthatók One UI 4.1.1-re, az egyéves órák Watch UI 4.5-re váltanak.

Lassan küldhetünk egy csomag bonbont a Samsungnak, amiért ennyire szorgos szoftverfejlesztő csapata: csak úgy záporoznak a régi-új készülékekre a frissítések. A két új hajlítható már túl van első nagyobb update csomagján, és az első piacokon megindult a One UI 4.1.1 közzététele a Galaxy S22 családra is, amit máris követ ugyanezen alverzió publikálása a Z Flip3-ra és a Z Fold3-ra, Android 12L alapokon.

Fold3 és Fold4
Tovább csökken a Z Fold3 és Z Fold4 különbséglistája [+]

Az újdonságlistán szerepel a Z Fold4-ből átkerülő tálca, a kettős betekintés és az új többablakos mód. A Galaxy Watch5 családdal debütált a Wear OS 3.5-ön alapuló One UI (Watch) 4.5 felület, ami a béta tesztelés után a Watch4 családra máris elkészült, hogy ne legyen az előd generációs lemaradásban (ha már amúgy a legtöbb alkatrész közös). A frissítéssel további óralapok, bővebb testreszabási opciók, QWERTY billentyűzet és miegymás is elérhető.

A Watch5 Pro a Watch4 Classic mellett
A Watch5 Pro szoftverújdonságai a Watch4 Classicra is megérkeztek [+]

Bizonyos újdonságokat a még nem Wear OS rendszerű elődök is megkapnak, így a  Watch Active2 és Watch3 két új óralapot és horkolásfigyelést az alváskövetés mellé, valamint a Samsung Health Monitor app támogatását. A közzététel ezúttal is fokozatos régiónként és kiszerelésenként, úgyhogy érdemes türelemmel lenni. Az átszabott dizájnú, átláthatóbb Play óraáruház viszont mindenki számára elérhető a Watch4/5 esetében, lévén azt a Google frissítette.

Azóta történt

  • Frissül a Galaxy Z Fold2 is

    A Samsung tabletek és a hajlítható modellek újabb generációi után a második Z Fold is megkapja a nagyképernyős eszközökre optimalizált szoftververziót.

Előzmények

Hirdetés