Újabb képek láttak napvilágot a Lumia 850-ről

Már pár hónap eltelt azóta, hogy a Microsoft két felső és egy alsó kategóriás telefont bemutatott. A készülékek jól sikerültek, Windows 10 operációs rendszert futtatnak, ám a felhasználók és a szakma is várja a középső szegmensbe pozicionált mobil leleplezését. A hírek szerint ez lesz a Honjo kódnéven fejlesztett, de minden bizonnyal Lumia 850-ként forgalomba kerülő termék, amiről egyre több információ és kép lát napvilágot, most épp a népszerű @evleaks kaparintott meg egy friss felvételt.


[+]

A fotón több színben látható a szerkezet, lesz arany-fehér, arany-fekete, rózsaszín-fehér és arany-fekete árnyalatú variáns. A keret fémből készül, ami a minőségérzetre jótékonyan hat, a hátlap több mint valószínűleg műanyag lesz. Az érintésérzékeny vezérlőgombok már a Lumia 850 esetén is a képernyőről érhetőek el, ugyanígy eltűnt az oldalsó dedikált kamerabillentyű is.


(forrás: GSMArena) [+]

A Microsoft újdonsága 5 hüvelykes, HD felbontású kijelzővel láthat napvilágot, a burkolat alá egy Snapdragon 410 chipset kerül, RAM-ból sajnos továbbra is 1 GB jut, a hátlapra pedig egy 10 megapixeles PureView kamerát szerelnek. Vannak egyébként merészebb (a telefon középkategóriás mivoltját tekintve pedig reálisabb) feltételezések is, amik szerint 5,7 hüvelykes, Full HD felbontású képernyőre, és Snapdragon 617 SoC-re lehet számítani.

Előzmények

  • Microsoft Lumia 950 XL - ablakcsere a tizediken

    Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?

  • Microsoft Lumia 550 - szellőztetés, friss levegő

    A redmondiak a két csúcsmodell mellett egy középkategóriás mobilt is bemutattak, a kompakt kialakítású készülék gyors, Windows 10-et futtat, és az ára miatt nem kizárt, hogy sikeres lesz.

  • Ilyen lesz/lett volna a Lumia 850?

    Felbukkant egy készülék az OnLeaks oldalán, amely állítólag az Microsoft Lumia 850, amelyik majdnem bemutatkozott az ősszel, aztán a színfalak mögött maradt.

Hirdetés