Újabb képeken a "BlackBerry Oslo"

A BlackBerry lázasan dolgozik az újabbnál újabb készülékeken, ezek közül az egyelőre csak Oslo, vagy a legújabb hírek szerint már Dallas kódnéven fejlesztett masináról most valósnak tűnő képek kerültek fel az internetre.

A Passport dizájnjára hajazó, ám egy kicsit kompaktabb kialakítású mobil specifikációk tekintetében is a mostani csúcsmodellre hajaz, hiszen a burkolat alatt egy 2,2 GHz-es, négymagos processzorral ellátott Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 chipset dolgozik, 3 GB RAM társaságában.

A fém kerettel rendelkező készülékház hátulján egy 13 megapixeles kamera található, az energiaforrást pedig egy 3450 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd. Az "Oslo" jelenleg a BlackBerry OS 10.3.2.2150 verzióját futtatja, és a Távol-Keleti országok számára lesz elérhető.

Azóta történt

Előzmények

  • BlackBerry Leap - jó ez, de nem ennyiért

    A kanadaiak újdonsága a Z30 által hagyott űrt tölti ki; hardveresen semmi extra, de egyébként egy kiváló készülék, de sajnos egészen máshova lőtték az árát, mint ahova kellett volna.

  • Ilyen lehet a „Blackberry Oslo”

    Kiszivárgott egy renderkép a Blackberry Passport formavilágát felidéző, eddig hivatalosan még meg nem említett készülékről, ami egyelőre Oslo becenéven fut.

  • BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb

    A kanadaiak új készüléke minden eddiginél jobban ötvözi a klasszikus mobiltelefonok és az okostelefonok előnyeit, amivel nem tudni, mekkora felhasználói bázist céloznak meg.

  • BlackBerry Passport - okmány-iroda

    A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.

Hirdetés