Újabb képeken a OnePlus One

Az Oppo korábbi elnöke által alapított OnePlus holnap hivatalosan is bemutatja a régóta pletykált első készülékét, mely a sajtótájékoztató után Nyugat-Európa és Észak-Amerikai kulcsfontosságú piacain szinte azonnal elérhető lesz. A kínai vállalat számos beharangozója mellett néhány hivatalos vagy legalábbis annak tűnő látványterv is napvilágot látott, mely a készülék formaterve mellett műanyag, fa, farmer és szénszálas védőtok érkezéséről is árulkodik.

Az április 23-án bejelentésre kerülő OnePlus One a hivatalos forrásból származó információk szerint Qualcomm Snapdragon 801 processzor és 3 GB RAM köré épül, mely mellé az Android 4.4 KitKat változatból építkező CyanogenMod 11 operációs rendszer kerül. Az 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel és 13 megapixeles hátoldali kamerával rendelkező készülék hivatalos ára egyelőre nem ismert, de a OnePlus reklámfelelőse szerint nettó 400 dollár alatti árfekvésre lehet számítani.

Azóta történt

  • OnePlus One – 269 eurótól

    Méretes Full HD kijelzővel, sztereó JBL kihangosítóval, f/2 fényerejű optikával felvértezett Sony kamerával és Android 4.4 KitKat alapokból építkező CyanogenMod 11S operációs rendszerrel érkezik a OnePlus megnéziumba burkolt prémium készüléke.

  • A OnePlus One vonzó áráról

    A kínai cég első embere a rendkívül nyomott ár részleteiről árult el néhány érdekes információt.

  • Csúszik a OnePlus One premierje

    OpenSSL biztonsági rés foltozgatása miatt csúszik néhány héttel a OnePlus első készülékének piaci bevezetése.

  • Előrendelhető lesz a OnePlus One

    A korábbi meghívásos modell mellett hamarosan rendelhető is lesz a OnePlus rendkívül mélyen árazott prémium készüléke.

Előzmények

Hirdetés